UITVAART-FOTOGRAFIE

Foto’s van een uitvaart kunnen een bijdrage leveren aan het verwerken van het verlies. U kunt de tijd even stilzetten en terugkijken naar een emotievolle  dag. Een met grote zorg gemaakt album geeft u de mogelijkheid dierbare momenten delen met vrienden en familie. Op deze manier heeft u een tastbare herinnering aan een afscheid.

UITVAART FOTOGRAFIE

Van alle belangrijke gebeurtenissen in ons leven maken we foto’s: geboorte, feest, diploma-uitreiking, huwelijk. Steeds vaker is er de behoefte om ook de uitvaart in beeld vast te leggen. Juist die foto’s vragen om verfijning en kwaliteit, als eerbetoon aan de overledene en als troost voor degene die afscheid nemen.

Met respect en geduld kan vakfotograaf Jan Schram een reportage van de uitvaart voor u maken. Hierbij zal hij discreet  en volgens uw wensen de momenten die u waardevol acht fotograferen.

Iedere uitvaart is uniek. Daarom bespreekt Jan Schram vooraf met u wat uw verlangens en wensen zijn. Op deze mannier kan hij als vakfotograaf uw ideeën vertalen in beelden met gevoel voor detail en sfeer.

 

Aanvraag reportage Uitvaart-Fotografie Of voor meer informatie

 

Of bel: 0164-299878 mobile: 0650657261


  U naam

  Uw e-mailadres

  Onderwerp

  Uw bericht

  Typ de code die je in dit plaatje ziet:
  captcha